Επίθεση με βιτριόλι : Τι ανέτρεψε το αρχικό σχέδιο της 35χρονης κι οδήγησε σε ντόμινο λαθών που την αποκάλυψαν (BINTEO)

Για πέμπτη εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η άτυχη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ενώ ακόμη όπως αποκάλυψαν οι γιατροί δεν έχει δει το πρόσωπό της. Ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της οικογένειας της Ιωάννας επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ότι η Ιωάννα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της τον 40χρονο που […]

Για πέμπτη εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η άτυχη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ενώ ακόμη όπως αποκάλυψαν οι γιατροί δεν έχει δει το πρόσωπό της.

Ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της οικογένειας της Ιωάννας επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ότι η Ιωάννα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της τον 40χρονο που θεωρείται «μήλον της έριδος».

Ενώ για τους ισχυρισμούς της 35χρονης, ότι ίσως να υπήρχε άλλος λόγος για την επίθεση και όχι ο 40χρονος, ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε πως δεν είναι εις γνώση του κάτι τέτοιο.

Συμπλήρωσε πως από την δικογραφία, «φαίνεται ποιοι ήταν οι λόγοι της επίθεσης και δεν αναμένεται να δούμε εκπλήξεις» ως προς τα κίνητρα της επίθεσης.

Στο μεταξύ η κάμερα του MEGA και ο Δημήτρης Λάππας βρέθηκε στη Λ. Συγγρού 142, στο σημείο όπου βρίσκεται ο τηλεφωνικός θάλαμος όπου η δράστις φαίνεται πως άρχισε να κάνει τα πρώτα λάθη.

Η επίθεση είχε σχεδιαστεί αρχικά για τις 19 Ιουνίου όμως ο… ύπνος του ταξιτζή που θα την μετέφερε χάλασε το «τέλειο έγκλημα», αφού άλλαξε τα σχέδια της 35χρονης.

Από αυτό το καρτοτηλέφωνο η 35χρονη πήρε τηλέφωνο στην εταιρεία ραδιοταξί για να διαμαρτυρηθεί που δεν είχε πάει ο οδηγός στο ραντεβού και από εκεί και μετά άρχισαν κρίσιμα λάθη που οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη της.

Τα βασικά ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με το πού αγόρασε το βιτριόλι και το GPS η 35χρονη.

Εξετάζουν από πού προμηθεύτηκε η δράστις το βιτριόλι και από πότε σχεδίαζε την επίθεση.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το κίνητρο της επίθεσης

Για το κίνητρο που μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση μίλησε στην εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος τόνισε ότι πολλές φορές τα κίνητρα μια επίθεσης μπορεί να «χτιστούν» στο μυαλού κάποιου προσώπου χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

«Πιστεύω πως η άτυχη Ιωάννα τελείως άδικα και χωρίς κανέναν λόγο δέχθηκε επίθεση από ένα άτομο που είχε εμμονές», είπε.

Συμπλήρωσε πως η φερόμενη ως δράστις μπορεί να λέει τώρα ό,τι θέλει προκειμένου να δημιουργήσει μια υπερασπιστική γραμμή ή να χτίσει μέσα της ένα άλλοθι.

Ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως η οικογένεια της Ιωάννας αντιμετωπίζει το θέμα με απίστευτη ευγένεια ψυχής και καρτερία αλλά περιμένει από την 35χρονη να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει μια «συγγνώμη».

Είπε επίσης πως δεν θα υπάρχει ασφαλής εκτίμηση για την υγεία της Ιωάννας αν δεν περάσει ένας χρόνος.

in / megatv/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί