Και νέα ιδιόχειρα σημειώματα της 35χρονης που όπως όλα δείχνουν προέβη στην επίθεση με βιτριόλι έρχονται στο φως.
Σε αυτά γίνεται για ακόμη μία φορά αντιληπτή τόσο τα…σκοτεινά μονοπάτια που είχε ακολουθήσει για καιρό η 35χρονη όσο και για τις εμμονές της με τον 40χρονο Νώντα και την 34χρονη Ιωάννα.
Η ίδια έγραφε μεταξύ άλλων ότι αν φύγει αυτή η «λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν (τον Νώντα) πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».
Μάλιστα σε άλλο σημείωμα γράφει:
«Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει.
«Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια, για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας», σημειώνει, ακόμη, η Έφη αποδεικνύοντας την εμμονή της με τον 40χρονο άνδρα.


(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









