• Αρχική
  • Άρθρα
  • Επίθεση με βιτριόλι -Μαρτυρία πρώην αστυνομικού: Μελαχρινή γυναίκα κινούνταν ύποπτα στην περιοχή για πέντε ημέρες!

Επίθεση με βιτριόλι -Μαρτυρία πρώην αστυνομικού: Μελαχρινή γυναίκα κινούνταν ύποπτα στην περιοχή για πέντε ημέρες!

Ενα ακόμη στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Ένας πρώην αστυνομικός, ο οποίος συχνάζει δίπλα από την επιχείρηση όπου έγινε η επίθεση, υποστηρίζει πως για πέντε ημέρες μία γυναίκα πηγαινοερχόταν στην περιοχή και οι κινήσεις της έμοιαζαν ύποπτες καθώς επεξεργαζόταν τον χώρο.

Ο μάρτυρας μίλησε στον Alpha για την ύποπτη γυναίκα, την ώρα που η δράστις όπως φαίνεται, είχε ελέγξει την κάθε της κίνηση προσεκτικά, ώστε να διαφύγει γρήγορα και να μην γίνει αντιληπτή από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, την ώρα που η αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες προσπαθώντας να φτάσει στα ίχνη της.

Ψυχολόγος: Ηθελε να καταστρέψει την ζωή της

Νωρίτερα, στον ΣΚΑΪ η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη, έκανε λόγο για μια επίθεση που δεν είχε στόχο να σκοτώσει την 34χρονη γυναίκα, αλλά να της καταστρέψει την ζωή.

«Με βάση τα στοιχεία από την επίθεση, βλέπω μια διάθεση σαδισμού από την πλευρά της δράστιδος. Δεν ήθελε, πιθανότατα, να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά ο στόχος της ήταν να καταστρέψει τη ζωή της», είπε χαρακτηριστικά. «Από τα όσα έχουν προκύψει, βλέπω μια γυναίκα με εμμονή, που ήθελε να διαπράξει αυτή την επίθεση εναντίον της 34χρονης», συνέχισε η ψυχολόγος.


Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις. Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε για μία συνάδελφό της στους αστυνομικούς, με την οποία είχε ένα επεισόδιο πρόσφατα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν υπάρχουν στοιχεία που να σχετίζουν την γυναίκα αυτή με την επίθεση, για την οποία το θύμα ακόμη υποστηρίζει πως δεν έχει καταφέρει να την αναγνωρίσει.

Η κατάθεσή της θα συνεχιστεί πάντως και σήμερα, με την κοπέλα να είναι ακόμη σε σοκ από την επίθεση με το βιτριόλι, που όπως είπε και ο δικηγόρος της, το πιθανότερο σενάριο είναι πως έχει να κάνει με την εργασία της.

(iefimerida – φωτο:screenshot)