Επιθέσεις εναντίον παιδιών στη Γλυφάδα- Ανήλικοι οι 6 από τους συλληφθέντες

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν επτά άτομα, εκ των οποίων έξι ανήλικοι, κατηγορούμενοι για δύο ληστείες σε βάρος ανηλίκων το βράδυ της Παρασκευής στη Γλυφάδα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν περιλαμβάνονται ακόμα πέντε κηδεμόνες, οι οποίοι και αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρία εκ των οποίων ανήλικοι, που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς με χρήση σωματικής βίας και απειλή αφαίρεσαν από δύο ανηλίκους τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις κηδεμόνες των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρεις κηδεμόνες.

Για τη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της νομοθεσίας για τα όπλα και των σωματικών βλαβών. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. ο ένας προκάλεσε σωματικές βλάβες σε ανήλικο και οι δύο άλλοι με την απειλή μαχαιριού τού αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Κατασχέθηκε το μαχαίρι, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον παθόντα το κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, συνελήφθησαν δύο κηδεμόνες των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα δύο κηδεμόνες.

«Και στις δύο περιπτώσεις, οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες ως οι δράστες των σε βάρος τους ληστειών» αναφέρει η αστυνομία.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί