• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Επιτέλους στο σπίτι μου» – Η Ιωάννα βγήκε από το νοσοκομείο 2,5 μήνες μετά από την επίθεση με το βιτριόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Επιτέλους στο σπίτι μου» – Η Ιωάννα βγήκε από το νοσοκομείο 2,5 μήνες μετά από την επίθεση με το βιτριόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας, το κορίτσι που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου, επέστρεψε σπίτι.

Από νωρίς το πρωί οι κοντινοί της άνθρωποι μετέφεραν τα πράγματά της, με τη μητέρα της, τον αδερφό της, στενούς φίλους και το δικηγόρο της να βρίσκονται στο πλευρό της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Ιωάννα έχει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς νιώθει χαρά που βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά έχει και αγωνία για το μέλλον.

Όπως είπε η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου, «την Ιωάννα θα τη θυμάμαι για τη δύναμη και την επιμονή της».

Το συγκινητικό αντίο της Ιωάννας σε γιατρούς και νοσηλευτές
Λίγο πριν πάρει εξιτήριο η Ιωάννα συγκινημένη, αποχαιρέτησε νοσηλευτές και γιατρούς.

«Το τι είπε δεν έχει μεγάλη σημασία, το πώς αισθανόμαστε έχει μεγάλη σημασία. Η ευχή μου είναι να ξαναπάρει τη ζωή της πίσω και να ζήσει μια καλή ζωή» είπε η κ. Καλοφώνου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Ιωάννα γνωρίζει με λεπτομέρειες πώς είναι η κατάσταση της υγείας της. Οι βλάβες που έχει υποστεί είναι μεγάλες και ξέρει ότι δεν θα είναι όπως πριν.

Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο έγινε η επίθεση καθώς η φερόμενη ως δράστης κρατά το στόμα της κλειστό.

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο
Η Ιωάννα έφθασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι στο σπίτι της στο Μοσχάτο και εκεί είχε την πρώτη ευχάριστη έκπληξη. Την περίμεναν οι φίλες της που την καλωσόρισαν με αγκαλιές και φιλιά.

Ήταν όλες συγκινημένες και ιδιαίτερα η Ιωάννα. Μόλις το αυτοκίνητο έφθασε στη γειτονιά της, γύρισε στον αδερφό της και τη μητέρα της και τους είπε «Επιτέλους στο σπίτι μου».

Η υπόθεση παραμένει ανοικτή καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων για το δεύτερο κινητό της κατηγορουμένης και το λάπτοπ της.Με πληροφορίες από parapolitika/photo: video screenshot