Επίσκεψη Στ. Κασσελάκη στον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική φωνή»

Τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική φωνή» επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Συνοδευόμενος από τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, και τη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, ο κ. Κασσελάκης ενημερώθηκε για την έλλειψη ενημέρωσης, κυρίως, που υπάρχει ακόμα στην ελληνική κοινωνία γύρω από το θέμα του HIV.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για το έργο τους, τόνισε πως πρέπει «να ξέρουν όλοι ότι το να ζεις με AIDS δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς». «Και το στίγμα που υπάρχει είναι κάτι που πρέπει να εξαλείψουμε το συντομότερο δυνατό. Να γίνουμε μια κοινωνία που είναι ευαίσθητη στου συνάνθρωπους και τους συμπολίτες μας και να γιορτάζουμε τη μοναδικότητα του καθενός και έτσι να γιορτάζουμε και τη διαφορετικότητα, με ενσυναίσθηση», πρόσθεσε, εκφράζοντας την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο της οργάνωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019, «ένα στρατηγικό σχέδιο για τον HIV», ενώ σημείωσε πως αν και προχωράει τώρα μία κυβερνητική πρωτοβουλία «έπρεπε να περάσουν 14 μήνες».

Επισημαίνοντας ότι αυτό το θέμα αφορά και ανθρώπους πέρα από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, υπογράμμισε: «Ισότητα = ισότητα». «Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, δεν υπάρχουν αστερίσκοι και προς αυτήν την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινείται κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Και αυτό θα κάνουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί