Επιδεινώνεται διαρκώς η υγεία του Σπύρου Φωκά -Ελπίζουν σε θαύμα για να κρατηθεί στη ζωή

Η κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά έχει επιβαρυνθεί αρκετά και οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο εμβληματικός ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Οι επιπλοκές που είχε με την καρδιά του επιδείνωσαν την κατάσταση και πλέον ούτε οι γιατροί είναι σε θέση να κάνουν κάτι παραπάνω.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ανάρτησή του στο Facebook ο φίλος του ηθοποιού, Χρήστος Σούπος. Τα τελευταία χρόνια ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα καθώς ήταν αναγκασμένος να ζει με μια σύνταξη 600 ευρώ.

Μάλιστα, η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα και το υπουργείο Πολιτισμού είχε προθυμοποιηθεί να πληρώσει το χρέος του 83χρονου. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε ένα κοντέινερ που διαμένει μαζί με τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά.

Δείτε όσα έγραψε ο Χρήστος Σούπος

«Τον πιο δραματικό και, δυστυχώς, βουβό ρόλο της ζωής του παίζει τις τελευταίες ώρες ο εμβληματικός Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του βετεράνου του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, Αντρέα Κουβελογιάννη, βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον, εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με τα καρδιακά, αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ ήταν οι ίδιοι οι γιατροί του που θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους. Όπως κι έγινε…Περιμένουν ένα θαύμα…

Ωστόσο, ο ηθοποιός που μας έκανε περήφανους στο Χόλιγουντ και όχι μόνο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον ανάγκασαν να διαμένει στα 83 του χρόνια μαζί με τη γυναίκα του σε ένα άθλιο, όπως μάθαμε, κοντέινερ στην περιοχή της Κορινθίας.

Μάλιστα, λίγο καιρό πριν, η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα και τότε το υπουργείο Πολιτισμού είχε προθυμοποιηθεί να πληρώσει την οφειλή.
Πέραν τούτου, όμως, ουδέν! Σήμερα εξακολουθεί να ζει με μια πενιχρή σύνταξη που δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και δεν τον φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες.

Η σύζυγος, η οικογένεια και οι φίλοι του περιμένουν τώρα ένα θαύμα, καθώς ακόμη και οι γιατροί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Θεό. Τον γνώρισα στο σπίτι του που ήταν στο Παγκράτι. Πρέπει να ήταν κάπου στο 1986…

Ήταν φίλος της φίλης της γυναίκας μου, της Έλλης Μπελένη… Ευγενικός, φιλικός, ανθρώπινος κι αυτός και η γυναίκα του…
Όμορφα χρόνια τότε… Τώρα… κύριο θέμα οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά.
Ευτυχώς, ο Τσιόδρας, μουγκαφόν… Και η Ελλαδίτσα περιμένει τις επενδύσεις…».

iefimerida/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί