Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό άτομα που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη δυτική Αττική.
Ειδικά διαμορφωμένες «κρυψώνες» με χιλιάδες ευρώ, ναρκωτικά και όπλο βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής σε εφόδους που έκαναν σε δεκάδες σπίτια στην Αγία Βαρβάρα, στα πλαίσια μεγάλης επιχείρησης για την εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότερες από 15 συλλήψεις μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 10 έφοδοι σε σπίτια και «καβάτζες» των εμπόρων ηρωίνης και κοκαΐνης. Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει μετρητά από τα κέρδη της οργάνωσης από την πώληση ναρκωτικών. Κάποια από τα σπίτια όπου έγιναν έρευνες χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ως «πολυτελέστατα».
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και συμμετέχουν σε αυτή δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί. Εξ αρχής υπήρχε ο φόβος ότι τα μέλη του κυκλώματος οπλοφορούν και έτσι η επιχείρηση έγινε αιφνιδιαστικά πολύ νωρίς το πρωί και με τη συμμετοχή αντρών της ΕΛ.ΑΣ. με βαρύ οπλισμό.
ethnos/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πρότειναν “γερές” εγγυήσεις ασφαλείας για 15 χρόνια
- Η Τουρκία επικύρωσε συμφωνία του ΟΗΕ για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα
- Ο Τραμπ απέτυχε να ελέγξει τις ΗΠΑ: Δημόσια καταγγελία βουλευτή για το ουκρανικό, vid
- Θεσσαλονίκη: Αυξημένο κόστος λειτουργίας και επιδείνωση ρευστότητας λόγω της ακρίβειας δηλώνουν οι βιοτέχνες
- Μικρό κοριστάκι… νευριάζει με την σκιά της: «Γιατί με ακολουθείς;;», vid
- Κεντάκι: Έσωσαν άνθρωπο από το δηλητηριώδες φίδι “black mamba” και βρήκαν τον μπελά τους
- Ο Τραμπ καλεί τον Ζελένσκι να κάνει τώρα συμφωνία αλλιώς θα χάσει κι άλλα εδάφη, vid
- Πρωτοχρονιά στο Μεγάλο Λιμάνι – Πώς θα υποδεχτεί το 2026 ο Πειραιάς
- Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου – Ήδη σχηματίζονται μεγάλες ουρές οχημάτων
- Για τέταρτη συνεχόμενη τριετία, ο Γιώργος Κουμεντάκης στο «τιμόνι» της Λυρικής









