Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο για μπράβους

Ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός.

Συντονισμένη επιχείρηση από τη Δίωξη Εκβιαστών έγινε στη Μύκονο από την ΕΛ.ΑΣ., ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της «προστασίας» και των εκβιασμών- απειλών από μπράβους. Οι έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ήταν σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και πραγματοποιήθηκαν σε 19 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την επιχείρηση στη Μύκονο αναφέρει:

«Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες (24 Ιουνίου 2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19 καταστήματα, ενώ ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός. Επιπλέον, συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εντοπίστηκε εξωτερικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να κατέχει σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά, συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών».

photo pexels

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί