όταν 68χρονος Γάλλος κυβερνήτης επιβατηγού-τουριστικού σκάφους ελληνικής σημαίας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπό συνεπιβαίνοντά του, επίσης υπήκοο Γαλλίας.
Ο κυβερνήτης τραυματίστηκε στο χέρι, στο στήθος και στο πρόσωπο. Ευτυχώς, στο σκάφος επέβαινε ιατρός, ο οποίος παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία μέχρι την άφιξη περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος, που έσπευσε στην περιοχή έπειτα από ειδοποίηση του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.).
Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Πρέβεζας και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Παράλληλα, το περιπολικό σκάφος επέστρεψε και συνόδευσε το τουριστικό σκάφος στο λιμάνι, όπου είχαν ήδη επιβιβαστεί δύο στελέχη του Λιμενικού με σκοπό τη φύλαξη του φερόμενου ως δράστη.
Η υπόθεση ερευνάται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, το οποίο διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









