Απίστευτη τροπή στην εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας- Κατήγγειλε απαγωγή και βιασμό για μέρες

Η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο Γεννηματάς, ότι η γυναίκα βρίσκεται εκεί.

Εντοπίστηκε η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Βρέθηκε στη Σαρωνίδα, ενώ η ίδια κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε πως την απήγαγαν και τη βίασαν.

Η 45χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου το πρωί της 25ης Ιουλίου 2022, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο διοικητής υπηρεσίας του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης μίλησε στο Star.gr και ανέφερε πως η 45χρονη ειδοποίησε η ίδια τις αρχές να έρθουν να την πάρουν από τη Σαρωνίδα. Φέρεται να κατάφερε να το σκάσει από τους απαγωγείς της.

«Χτες το μεσημέρι, περίπου στις 3:30 η ώρα η άμεση δράση δέχτηκε τηλεφώνημα και ήταν μία γυναίκα που δήλωσε πως ήταν σε κατάσταση απαγωγής. Ενεργοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία. Είπε πως βρίσκεται στην περιοχή της Σαρωνίδας και όταν πήγαν εκεί βρήκαν την κοπέλα η οποία τους είπε ότι ήταν θύμα απαγωγής από τις 25 Ιουλίου το πρωί που πήγαινε στη δουλειά της.

Οι απαγωγείς την μετέφεραν στη Σαρωνίδα όπου τη βίασαν επανειλημμένα. Κατάφερε να ξεφύγει, κάλεσε το 100 και η περιπέτεια λήγει εκεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από ότι γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον πατέρα της στο σπίτι προκειμένου να ηρεμήσει» είπε ο κ. Κουρούκλης.

«Περιμένουμε ο πατέρας να πάει σήμερα στην Ασφάλεια προκειμένου να δηλώσει την ανεύρεση της κόρης του. […] Από ότι είπε το έσκασε, κατάφερε να διαφύγει» πρόσθεσε.

Ο κ. Κουρουκλής έκανε λόγο για «πρωτοφανές περιστατικό. Να απαχθεί γυναίκα εννιά η ώρα το πρωί καθώς πήγαινε στη δουλειά της, να μεταφερθεί σε ερημική περιοχή προκειμένου να βιαστεί επανειλημμένα.»

enikos/ eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί