• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ένταση στον Έβρο: «Μάχη» με τους μουσουλμάνους που θέλουν να εισβάλουν στην Ελλάδα – Ανάβουν φωτιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση στον Έβρο: «Μάχη» με τους μουσουλμάνους που θέλουν να εισβάλουν στην Ελλάδα – Ανάβουν φωτιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράνομοι μετανάστες που πέρασαν από τον ποταμό Έβρο βολτάρουν στην Ορεστιάδα...

Νέα ένταση στο τελωνείο, στις Καστανιές του Έβρου!

Παράνομοι μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί και επιδιώκουν να εισβάλλουν στην Ελλάδα μετά το άνοιγμα των συνόρων και τους εκβιασμούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό συμβαίνει μετά τα επεισόδια που  καταγράφηκαν νωρίς το μεσημέρι, όταν παράνομοι μετανάστες επιχείρησαν να προσεγγίσουν την συνοριακή γραμμή, στο τελείωμα του φράχτη, και απωθήθηκαν από τις ελληνικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν σε ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, αντίστοιχο σκηνικό επικράτησε και αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Τούρκοι στρατιώτες τους βοηθούν, με τον Ερντογάν να μεταφέρει εκατοντάδες μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα.

Στην περιοχή, οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες με βροχή.

Η ελληνική πλευρά δέχεται τεράστια πίεση, ενώ, λόγω του σημείου, οπτική πρόσβαση έχουν κυρίως οι Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με φωτογραφίες του evrosnews, απ;o την βροχερή Ορεστιάδα, περίπου 30 par;anomoi μετανάστες κάθε ηλικίας κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην περιοχή της Φοιτητικής Λέσχης και κατευθύνονται προς το Κολυμβητήριο της πόλης.

Παράλληλα, οι πληροφορίες μας από χωριά της περιοχής του Σουφλίου, Λαγυνά, Φυλακτό, Λύρα, Λυκόφη, αναφέρουν ότι οι κάτοικοι τους βλέπουν μέσα στα χωριά μουσουλμάνοι από Πακιστάν, Αφγανιστάν και άλλες χώρες, να κυκλοφορούν χωρίς κανένα πρόβλημα και έχοντας περάσει απ’ την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.

ΦΩΤΟ video screenshot