Πρόκειται για προγράμματα που αφορούν ενεργειακή αναβάθμιση σε Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς.
Οι αιτήσεις για ένταξη στα Προγράμματα κατατίθενται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, προσβάσιμης από τον σύνδεσμο https://exoikonomo-scholeia.gov.gr/.
Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 213.151.3740 (καθημερινές, 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.). Οι Οδηγοί, καθώς και έγγραφα συχνών ερωτήσεων είναι διαθέσιμα στην κοινή ιστοσελίδα των δύο αυτών Προγραμμάτων.
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προέβη στην παράταση με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων δικαιούχων στην προσπάθεια συλλογής και ορθής υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών που προβλέπονται στους Οδηγούς των Προγραμμάτων. Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καλούνται να αξιοποιήσουν τη νέα προθεσμία, προχωρώντας στην υποβολή των προσωρινά αποθηκευμένων αιτήσεών τους.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιλότος στο Μεξικό είπε στους επιβάτες ότι δεν θα πετάξει γιατί δεν πληρώθηκε! vid
- Μπλόκα: Ανοίγουν τις μπάρες των διοδίων οι αγρότες – Πού μοιράζουν… όσπρια και κηπευτικά
- Νεπαλέζοι εργάτες κρέμονται σε τεράστιο ύψος για να καθαρίσουν το Burj Khalifa, vid
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη η υπεύθυνη του καταστήματος
- «Ζαλίζει» το μήκους πολλών χιλιομέτρων «αμυντικό έργο» των Ουκρανών στη Ζαπορίζια, vid
- Τσουκαλάς: Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαιρεί την κοινωνία σε δύο Ελλάδες
- Ισραήλ: Το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας ενέκρινε τη δημιουργία 19 οικισμών στη Δυτική Όχθη
- Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες σε Θεσσαλία και Ήπειρο – Χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων
- Συνεχίζονται τα αγροτικά μπλόκα στην ηπειρωτική Ελλάδα – Ανυποχώρητοι οι αγρότες
- Το Κρεμλίνο χαμηλώνει τις προσδοκίες για τις συνομιλίες που γίνονται στις ΗΠΑ για το ουκρανικό









