Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι δράστες «γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο του 59χρονου ενώ στην συνέχεια το πυρπόλησαν.
Η δολοφονία σημειώθηκε χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:30, στην οδό Αγίας Αικατερίνης σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του θύματος. Όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί, το αυτοκίνητο ήταν παραδομένο στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, στην όποια συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, εντοπίστηκε μέσα στο όχημα απανθρακωμένη η σορός του 59χρονου, καθώς και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛΑΣ εντοπίστηκαν γύρω από το όχημα 18 κάλυκες, ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω διερεύνηση.
Ο 59χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, με κύρια απασχόληση το εμπόριο κρεάτων, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος σε ποδοσφαιρικές ομάδες.
Σημειώνεται, ότι 2018 είχε δολοφονηθεί από ληστές, οι οποίοι συνελήφθησαν, έξω από το σπίτι της στην ίδια περιοχή η πρώην σύζυγος του θύματος. Σύμφωνα, όμως, με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας οι δύο υποθέσεις δεν φαίνεται να συνδέονται.
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη διαλεύκανση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στρέφονται σε προσωπικές και επαγγελματικές διαφορές που μπορεί να είχε.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έγιναν…Τούρκοι! Χαμός με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι,vid
- Ο Όρμπαν τοποθετήθηκε για τον εντοπισμό εκρηκτικών κοντά σε υποδομή φυσικού αερίου στη Σερβία
- Ν. Δένδιας για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου: “Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι επέλεξαν την υπέρτατη θυσία”
- Μεσολόγγι: Μεγαλειώδης πομπή για τα 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο – ΒΙΝΤΕΟ
- Συναγερμός στη Σερβία: Θα χτυπούσαν σημαντική ρωσική υποδομή
- Νέα Διοικούσα Επιτροπή στο ΤΜΕΔΕ- Παραμένει πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μακέδος
- Παράπλευρη απώλεια του πολέμου η αύξηση των αποδόσεων στα ομόλογα – Συστάσεις της ΕΕ για δημοσιονομική συγκράτηση
- Κίνα: Εκτέλεση Γάλλου πολίτη που είχε καταδικαστεί σε θάνατο το 2010 για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών
- Επιμένει το ΠΑΣΟΚ και ζητάει εκλογές
- Τα βίντεο με το…”άρωμα” βενζίνης η νέα μόδα στο διαδίκτυο!









