Η υπόθεση εκφωνήθηκε και το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον έναν, τον ελληνικής καταγωγής, κατηγορούμενο και απόντα τον συγκατηγορούμενο του αλβανικής καταγωγής.
Η υπεράσπιση του Αλβανού κατηγορούμενου ζήτησε διακοπή της δίκης καθώς ο ένας συνήγορος του διορίστηκε πρόσφατα από τον 22χρονο και είπε πως θέλει χρόνο για να μελετήσει την δικογραφία.
Με την αποδοχή του αιτήματος από το δικαστήριο, το οποίο έδωσε επόμενη δικάσιμο στις 10 Μαρτίου, προκλήθηκε μεγάλη ένταση από τους γονείς του θύματος που οργισμένοι φώναζαν πως οι κατηγορούμενοι τους εμπαίζουν.
Η μητέρα της Ελένης, Κούλα Τοπαλούδη, σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ότι με την τακτική της υπεράσπισης οι ίδιοι ταλαιπωρούνται με τα συνεχή ταξίδια από το Διδυμότειχο, όπου κατοικούν, στην Αθήνα.
Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου δεκάδες μέλη γυναικείων οργανώσεων είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί σε συμπαράσταση των θυμάτων. Σε πανό που είχαν αναρτήσει επαναλαμβάνουν το αίτημα τους να ταυτοποιηθεί ως ειδικό αδίκημα η γυναικοκτονία.
amna/ photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- J. Cowan: O καμεραμάν που καταγράφει τις στιγμές των αθλητών στον πάγο κάνοντας πατινάζ, vid
- Ο βασιλιάς Κάρολος στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου μετά τη σύλληψη του αδελφού του, vid
- Μπουρκίνα Φάσο: Τζιχαντιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση εναντίον δασοφυλάκων
- Κουρτουά: Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ έγινε συνιδιοκτήτης με τον Τζόκοβιτς στη γαλλική Λε Μαν
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα
- ΗΠΑ: Η δημοσκόπηση που προκαλεί ενδιαφέρον μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τους «φάκελους Έπσταϊν»
- “Καμπανάκι” από την ESET: 6 στα 10 παιδιά χρησιμοποιούν chatbots AI – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στη Ρόδο – Πάνω από 700.000 ευρώ η αξία της κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 56χρονη που καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Γάζα: Η Ινδονησία αναλαμβάνει την υποδιοίκηση της Δύναμης Σταθεροποίησης
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΠΟΚΡΙΕΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΕΣ
ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΕΚΑΒ
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
ΕΜΠΟΡΙΟ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ









