Αύξηση 8,6% σημείωσε ο δείκτης μισθολογικού κόστους χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών) στο σύνολο της οικονομίας, εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των νοικοκυριών, το β’ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β’ τριμήνου του 2023, έναντι αύξησης 4,8% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2023 προς το 2022.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, ο εν λόγω δείκτης, με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, σημείωσε αύξηση 8% το β’ τρίμηνο 2024 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β’ τριμήνου του 2023, έναντι αύξησης 5,7% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2023 προς το 2022.
Ενώ, ο δείκτης, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, σημείωσε αύξηση 8,7% το β’ τρίμηνο του 2024 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β’ τριμήνου του 2023, έναντι αύξησης 4,9% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2023 προς το 2022.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepIk)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- George S. Patton: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο στρατηγός – θρύλος της σύγχρονης στρατιωτικής ιστορίας
- Αττική: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από 13-11-2025 έως και 30-11-2025
- Αλέξης Τσίπρας για το υπό έκδοση βιβλίο του: Η Ιθάκη δεν είναι ένας προορισμός είναι ένα ταξίδι αέναο
- Ιταλία: «Οι Ιταλοί συνεχίζουν να μεταναστεύουν» – Πάνω από 6 εκατ. μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού
- Κομοτηνή: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μουσείο Καραθεοδωρή
- Νέο ρεκόρ για τον Μάικλ Τζάκσον 16 χρόνια μετά τον θάνατό του – Στο Top 10 του Billboard το “Thriller”
- «Ράπισμα» Λαβρόφ! Κάλεσε τις ΗΠΑ να ασχοληθούν με το «αναδυόμενο “ναρκοκράτος”» της ΕΕ
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης το έσκασε από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους αγρότες
- Δομική αλλαγή από το Υπουργείο Παιδείας στη διαχείριση των κενών στην εκπαίδευση
- Λιθουανία: «Όχι» σε συνομιλίες με τη Λευκορωσία για τα σύνορα









