οι οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην άγρια επίθεση σε βάρος του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, στις 29 Οκτωβρίου 2020.
Με την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι σε τέσσερις από τους κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθεί χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ στον καθένα καθώς και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα. Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι κατηγορούμενοι, επτά άνδρες και μία γυναίκα, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Οι οκτώ υποστηρίζουν πως δεν στοιχειοθετούνται οι σε βάρος τους κατηγορίες, ενώ αρνούνται κάθε εμπλοκή και συμμετοχή τους στην αποτροπαιη ενέργεια σε βάρος του πρύτανη.
kathimerini/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ισπανία θα ξανανοίξει την πρεσβεία της στην Τεχεράνη
- Αυτές είναι οι καλύτερες φυσικές βαφές για τα πασχαλινά σας αυγά
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» καταδικάστηκε σε φυλάκιση
- Τι αναφέρει η Βρετανίδα ΥΠΕΞ για την κατάσταση σε σχέση με τον Λίβανο
- Μπάσκετ: Πρόκριση-θρίλερ του ΠΑΟΚ στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Ιρανική αντιπροσωπεία φτάνει απόψε στο Πακιστάν για συνομιλίες με ΗΠΑ, δήλωσε Ιρανός πρεσβευτής
- Συνελήφθη 44χρονη για κατοχή εκατοντάδων κροτίδων στο Ηράκλειο
- Παπαστεργίου για απαγορεύσεις στο διαδίκτυο: «Πρέπει να γίνει πιο… υποχρεωτικός ο έλεγχος»
- Χειροπέδες σε 47χρονο στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβε εργαστήρι υδροπονικής κάνναβης σε διαμέρισμα
- Απίστευτο συμβάν στην Πολωνία: Καταζητούμενος κρυβόταν σε… καζανάκι – Τι τον «πρόδωσε» (Photo)









