ΕΛ.ΑΣ: Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη – Σόμπολος: «Καλοσχεδιασμένη ενέδρα»

Ενέδρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στον Άλιμο, είχαν στήσει οι δράστες οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν στις 14:15 το μεσημέρι.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

«Είναι φοβερό αυτό που έγινε, έχω μείνει ενεός», δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος μιλώντας συγκλονισμένος για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τους Μαρία Αναστασοπούλου και Γιάννη Κολοκυθά.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Καραϊβάζ ήταν ένας καλός συνάδελφος και καλός άνθρωπος.

«Είπε κάτι που ενόχλησε; Έκανε ρεπορτάζ που ενόχλησε κάποιον; Είναι τραγικό», τόνισε ο κ. Σόμπολος και πρόσθεσε ότι η μοίρα του αστυνομικού συντάκτη είναι να κάνει παρέα με συναδέλφους του, με αστυνομικούς, με πυροσβέστες αλλά «και με κάθε λογής κακοποιούς».

Ο κ. Σόμπολος τόνισε πως αργά ή γρήγορα οι δράστες θα συλληφθούν και θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη και πως εάν ισχύει ότι τον πυροβόλησαν 17 φορές, αυτό δείχνει ότι πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη ενέδρα, πολύ δομημένη και πως πιθανόν τον παρακολουθούσαν έως το σπίτι του.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί