ΕΛ.ΑΣ: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα για τις έρευνες σχετικά με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα

Η Ελληνική Αστυνομία διαχωρίζει τη θέση της όσον αφορά δημοσιεύματα σχετικά με τις έρευνες για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα,

με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Αρχηγείο του Σώματος, στην οποία τονίζει ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά από δημοσίευμα για διαρροές σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, τις οποίες ανέλαβε και διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, μετά από εισαγγελική παραγγελία, και τονίζει ότι θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί