Σύμφωνα με την Hellenic Train, η αμαξοστοιχία κινείτο με την προβλεπόμενη ταχύτητα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Τα δρομολόγια του τρένου του Πηλίου θα ανασταλούν μέχρι νεωτέρας.
«Στο πρώτο βαγόνι επέβαιναν 8 επιβάτες, οι οποίοι μετεπιβιβάστηκαν άμεσα και με ασφάλεια με την συνδρομή του προσωπικού της Hellenic Train στα πίσω βαγόνια της αμαξοστοιχίας, η οποία μετέφερε συνολικά 37 επιβάτες, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Το προσωπικό της εταιρείας αντέδρασε άμεσα, προσφέροντας υποστήριξη στους επιβάτες, μεριμνώντας για την ασφάλεια και την φροντίδα τους» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Hellenic Train, ενώ άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και η Πολιτική Προστασία και στο σημείο μετέβη άμεσα η αστυνομία και η πυροσβεστική.
Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία, καθώς η αμαξοστοιχία ήταν σε κοντινή απόσταση από τις Μηλιές, «όσοι επιβάτες επιθυμούσαν, μετέβησαν με τα πόδια στον προορισμό τους, συνοδεία αστυνομικών και προσωπικού της Hellenic Train. Εκεί τους προσφέρθηκε γεύμα και στη συνέχεια λεωφορείο θα τους μεταφέρει στα ‘Ανω Λεχώνια.
Παράλληλα, τεχνικοί της εταιρείας, που επέβαιναν στο τρένο, κατέβαλλαν προσπάθεια να επαναφέρουν το βαγόνι εντός των ραγών, και κατόπιν ελέγχου και αξιολόγησης της κατάστασης, θα συνεχίσει το δρομολόγιο, κενό επιβατών, για τις Μηλιές».
Τέλος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα δρομολόγια του τρένου του Πηλίου θα ανασταλούν μέχρι νεωτέρας και η Hellenic train θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό σχετικά με τον χρόνο επανέναρξής τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν: Θα ενσωματώσουν τα ενεργειακά τους συστήματα σε ένα ενιαίο – Ποιός ο ρόλος του Τραμπ
- Σχεδόν το 60% του Κιέβου παραμένει χωρίς ρεύμα εν μέσω ψύχους – Μεγάλα προβλήματα και στο Χάρκοβο
- Τι δήλωσε ο Πούτιν για την υποστήριξη της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας
- Το Κίεβο διαψεύδει τον Τραμπ για τη «συνάντησή του με τον Ζελένσκι στο Νταβός»
- Υπέρ της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη συμφωνία ΕΕ–Mercosur ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ
- Τραμπ: Ο Καναδάς υπάρχει χάρη στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να είναι ευγνώμων
- Αναβάλλεται το σημερινό ταξίδι Μητσοτάκη στο Davos λόγω κακοκαιρίας
- Ουκρανικό: Άσχημα μαντάτα για τους Ευρωπαίους από το Νταβός λόγω Τραμπ, vid
- Ο Τραμπ γελοιοποίησε δύο φορές σε ένα 24ωρο τον Μακρόν – Video
- Ούτε ο Γερμανός καγκελάριος θα παρευρεθεί στην τελετή υπογραφής του καταστατικού χάρτη του “Συμβουλίου Ειρήνης”









