Όπως γνωστοποιήθηκε, στις 20.00 θα γίνει η ανακήρυξη των συνδυασμών των κομμάτων που θα μετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως ενημέρωσε ο Άρειος Πάγος.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο εάν το ανώτατο δικαστήριο θα αποφασίσει την κάθοδο ή μη στις εκλογές του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη και του «ΕΑΝ» του Αν. Κανελλόπουλου.
Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τι θα προκύψει από την διάσκεψη της ολομέλειας του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης προτάσσει το τεκμήριο της αθωότητας, αφού η δίκη του γίνεται εκ νέου αυτήν την περίοδο μετά από την έφεση που έχουν ασκήσει οι καταδικασθέντες, αλλά και την αντισυνταγματικότητα του νόμου, καθώς όπως λέει, η απαγόρευση της καθόδου αφορά μόνο τους αμετάκλητα καταδικασθέντες και όχι εκείνους που έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως, όπως ο ίδιος.
Υποστηρίζει μάλιστα, ότι εάν και στην Ελλάδα επιχειρείται να του απαγορευθεί η συμμετοχή στις εκλογές, εντούτοις μετά την αποφυλάκιση του θα μπορεί να είναι υποψήφιος σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε, στις ευρωεκλογές ή να συμμετέχει σε συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογες, όχι όμως στη χώρα καταγωγής του, γεγονός που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το ενωσιακό δίκαιο.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πειραιάς: 48χρονος έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Τον έσωσε λιμενικός
- Απόκοσμο «κρανίο» εμφανίζεται σε ένα γιγάντιο ηφαιστειακό λάκκο στη Σαχάρα – Δείτε εικόνες
- 8 κανόνες καθαρισμού που μπορούν να ακολουθήσουν ακόμη και οι πιο πολυάσχολοι άνθρωποι
- «Θέλαμε να ρίξουν μια ματιά στα νέα μας όπλα»! Τι αποκάλυψε ο Πούτιν για το ΝΑΤΟ
- Ανακοίνωση του Μετρό Θεσσαλονίκης για το σημερινό πρόβλημα στην τροχιά 1
- Ο Τζόκοβιτς ανέβασε φωτογραφίες στην Ακαδημία Αθηνών: «Γεμίζοντας με λίγη ενέργεια Έλληνα Θεού»
- Η Μόσχα στηρίζει την Βενεζουέλα! Μάλιστα βουλευτής δεν αποκλείει να της στείλουν Ορέσνικ
- Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο Βασιλιάς Κάρολος τον έχρισε ιππότη – Δείτε βίντεο
- Η υπερπανσέληνος του “Κάστορα” όπως την «αιχμαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός
- ΗΠΑ: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρέιγκαν της Ουάσινγκτον λόγω ζητήματος ασφαλείας









