Παραμένει προφυλακιστέα η Εύα Καϊλή

Εν αναμονή της προφυλάκισης ή μη της Εύας Καϊλή ένας εκ των δικηγόρων της, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εμφανίστηκε απαισιόδοξος.

Στην φυλακή θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμη έναν μήνα η Εύα Καϊλή, όπως αποφάσισε πριν από λίγο το προδικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

Η ακρόαση της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα και ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. Στη συνέχεια, το προδικαστικό συμβούλιο συνεδρίασε προκειμένου να αποφασίσει εάν η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφασίστηκε τελικά να παραμείνει κρατούμενη για τουλάχιστον ακόμη έναν μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ήταν να παραταθεί η προφυλάκισή της 44χρονης στις φυλακές του Χάρεμ για έναν ακόμη μήνα (ως τις 22 Ιανουαρίου) οπότε και θα επαναξιολογηθεί εκ νέου η τύχη της από το δικαστικό συμβούλιο, όπως προβλέπει το βελγικό δικαιικό σύστημα.

Η απόφαση αναφέρει ότι η Εύα Καϊλή μπορεί να ασκήσει έφεση μέσα σε 24 ώρες και, σε αυτήν την περίπτωση, θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου μέσα σε 15 ημέρες.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι από την εισήγηση που έκανε ο εισαγγελέας όχι απλά το κλίμα δεν ήταν καλό αλλά έδειχνε ότι έπρεπε να μείνει στην φυλακή η Εύα Καϊλή.

Συμπλήρωσε πως τον εισαγγελέα δεν φάνηκε να τον αφορά αν έχει παιδί, είπε πολύ ωμά ότι δεν έχει καμία αξία προσθέτοντας ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικός. Ο εισαγγελέας σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο θεώρησε την κα Καϊλή ύποπτη φυγής από την χώρα και προέβαλλε μάλιστα ως επιχείρημα ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα στείλουν κατασκόπους προκειμένου να απαγάγουν την κα Καϊλή και να την μεταφέρουν στην χώρα τους.

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ακούγοντας τους παράλογους ισχυρισμούς του εισαγγελέα τον ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι επειδή η παρουσία μας εκεί δεν ήταν τυπική, του είπα: «Τι νομίζετε ότι θα έρθουν στρατεύματα από το Κατάρ να καταλάβουν τις Βρυξέλλες;» Και πρόσθεσε: «Μέχρι και η πρόεδρος μειδίασε».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί