Nέο τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα το απόγευμα στον Ελληνικό λαό θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τη διαχείριση των επιπτώσεων στην οικονομία.
Η ακριβής ώρα που θα γίνει η δήλωση του πρωθυπουργού δεν είναι ακόμα γνωστή.
Για έκτο θάνατο από το νέο κορωνοϊό στη χώρα μας κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου στην Καστοριά.
Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο από τον κορωνοϊό στην Καστοριά.
Ο 70χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς όπου άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 70χρονος είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Ο 70χρονος διέμενε σε χωριό της Καστοριάς, όχι όμως στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά που βρίσκονται σε καραντίνα.
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η σύζυγος του 70χρονου, δεν έχει διαπιστωθεί όμως ακόμα αν είναι θετική στον κορωνοϊό.
photo eurokinissi









