Έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό στις 19:30

Τι θα πει ο πρωθυπουργός στους Έλληνες.

Σηματοδοτώντας την είσοδο στην Μεγάλη Βδομάδα όπου οι έλεγχοι για τα μέτρα απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων αναμένεται να κορυφωθούν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νέο μήνυμα του Έλληνα πρωθυπουργού που θα μεταδοθεί από τους τηλεοπτικούς δέκτες στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας, με τον ίδιο να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο πόσο διαφορετικό θα είναι το φετινό Πάσχα για ολόκληρη τη χώρα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μάλιστα θα σταθεί στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, θέλοντας να τους ευχαριστήσει που σέβονται την κρίσιμη συγκυρία με την πανδημία του κορωνοϊού και τηρούν τα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης.

Μέχρι στιγμής η πιθανότητα για ανακοίνωση νέων μέτρων είναι μικρή, αλλά υπαρκτή, ιδίως όσο κινούμαστε προοδευτικά προς την κορύφωση των εορτασμών για τη Λαμπρή.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα διάγγελμα με βαθύ συμβολισμό την ώρα που μπαίνουμε στη Μεγάλη Βδομάδα με μία Ελλάδα να είναι πραγματικά αγνώριστη αλλά σε καμία περίπτωση πληγωμένη από την πανδημία.

Αυτό το γεγονός της καλής επιδημιολογικής πορείας σε συνδυασμό με την πιστή εφαρμογή των μέτρων σχεδόν από το σύνολο των πολιτών αναμένεται να θίξει περισσότερο ο Έλληνας πρωθυπουργός στο μήνυμά του.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάγγελμα Μητσοτάκη είχε λάβει χώρα μία μέρα πριν τεθεί σε ισχύ η καθολική απαγόρευση όλων των άσκοπων μετακινήσεων.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί