Σειρά θεματικών συνεντεύξεων τύπου ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος την προσεχή Δευτέρα, στις 12:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου με θέμα «οικονομία, ανάπτυξη, αγορά εργασίας».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου γνωστοποίησε εξάλλου νωρίτερα ότι την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο η ρύθμιση για την αποτροπή συμμετοχής στις εκλογές εγκληματικών οργανώσεων- την οποία χαρακτήρισε απολύτως αυτονόητη- και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει μέχρι την τελευταία στιγμή την μέγιστη δυνατή συναίνεση.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Είδος προς εξαφάνιση τα μετρητά στην αγορά: Όλοι κυνηγούν την… ευκολία στις συναλλαγές
- Το Ιράν βλέπει καλή προοπτική στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Το σόου συνεχίζεται: Χεζμπολάχ: Δεν θα επέμβουμε σε περίπτωση περιορισμένων πληγμάτων των ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Για πρώτη φορά, ζωντανή εικόνα τρένων σε πραγματικό χρόνο – Δηλώσεις Κυρανάκη
- Πολιτική διαμάχη στην Τουρκία για θρησκευτικές εκδηλώσεις στα σχολεία εν μέσω Ραμαζανιού
- Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει την παροχή βοήθεια σε καύσιμα στην Κούβα
- Δεξιά πολιτική αλλαγή στη Βρετανία ζητάει ο Μασκ! Αυτό το κόμμα υποστηρίζει
- Σοκ στην Ινδία: Διασώθηκε ηλικιωμένος γιατρός που ζούσε μόνος – Δεν είχε αλλάξει ρούχα επί 18 μήνες (Vid)
- Έρευνα της ΕΛΑΣ στις φυλακές Δομοκού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Μητσοτάκης από Έβρο: «Συμφωνήσαμε με τη Βουλγαρία, για ένα “παράθυρο” μιας 4ετίας, με εγγυημένες ποσότητες νερού όσον αφορά στο πότισμα»









