Έκτακτη αιμοδοσία σε δήμους της Αττικής για τις ανάγκες των τραυματιών στα Τέμπη

Στη διεξαγωγή έκτακτης αιμοδοσίας προχωρούν κάποιοι δήμοι της Αττικής, προκειμένου να συνδράμουν στην ανάγκη που υπάρχει για τους τραυματίες του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ήδη ο δήμος Ωρωπού ανακοίνωσε πως το αίμα που συγκεντρώθηκε στην προγραμματισμένη σημερινή αιμοδοσία θα διατεθεί για τον σκοπό αυτό, ενώ άλλοι τέσσερις δήμοι, από τους μεγαλύτερους της Αττικής, ανακοίνωσαν πως οργανώνουν έκτακτη αιμοδοσία.

Ο δήμος Περιστερίου θα την πραγματοποιήσει μεθαύριο Παρασκευή (3/3), με τη συνδρομή της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Λαϊκό». Θα γίνει στην αίθουσα Τέχνη & Εικαστικών του Δημαρχείου από τις 9 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι.

Ο δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», θα την πραγματοποιήσει το Σάββατο (4/3) στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Αλ. Παπάγου 7), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ο δήμος Ηλιούπολης ανακοίνωσε πως θα την πραγματοποιήσει στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και το σαββατοκύριακο από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Και ο δήμος Παλλήνης θα την πραγματοποιήσει το Σάββατο (4/3) στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης (Φειδιππίδου 25Α, πλατεία Ελευθερίας), από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί