Στο πλαίσιο αυτό, ανοίγει η Λέσχη Φιλίας του Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372, τηλ. 2102012334) ως θερμαινόμενος χώρος, παρέχοντας ασφαλή διαμονή, σίτιση και βασικές υπηρεσίες φροντίδας.
Οι ομάδες Street Work του δήμου θα επιχειρούν όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ζεστά ροφήματα, σνακ, είδη ρουχισμού και κουβέρτες. Παράλληλα, θα παρέχεται ενημέρωση και βοήθεια σε όσους δυσκολεύονται να μετακινηθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, το οποίο λειτουργεί αδιάλειπτα για τη διαμονή, σίτιση και εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
Σε 24ωρη βάση θα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο 2105246515/6 (εσωτ. 0). Επιπλέον, οι πολίτες θα μπορούν να αναφέρουν σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια στο email [email protected]. Αναφορές για σημεία όπου εντοπίζονται άστεγοι, μπορούν να γίνονται επίσης στον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων 1595.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου σε σχέση με τους δασμούς του Τραμπ
- Σε εξέλιξη οι απολογίες για την ανθρωποκτονία στις Φυλακές Δομοκού – Τι είπε ο 38χρονος δράστης
- «Ντροπή» φέρεται να αποκάλεσε ο Τραμπ την δικαστική απόφαση σε σχέση με τους δασμούς
- Ισραήλ: Ο στρατός «σε επιφυλακή» αναφορικά με το Ιράν, αλλά δεν υπάρχουν αλλαγές στις οδηγίες προς τους πολίτες
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει παράνομο ένα μεγάλο μέρος δασμών του Τραμπ
- Η δημοσιονομική παράλυση στοίχισε “τουλάχιστον δύο μονάδες” στο αμερικανικό ΑΕΠ το 2025, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Μαρινάκης: Ο διάλογος με την Τουρκία δεν συνιστά αδυναμία – Μόνο η αυτοδυναμία εξασφαλίζει σταθερότητα
- Ενεργειακές συμφωνίες: Συνάντηση Έλληνα Υπουργού με Αμερικανούς πολιτικούς
- Σουηδία: Ακόμα ένα δείγμα ότι τα κράτη του βορρά ετοιμάζονται για πόλεμο
- Τραμπ για περιορισμένα πλήγματα στο Ιράν: «Ναι, το σκέφτομαι», vid









