Στο πλαίσιο αυτό, ανοίγει η Λέσχη Φιλίας του Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372, τηλ. 2102012334) ως θερμαινόμενος χώρος, παρέχοντας ασφαλή διαμονή, σίτιση και βασικές υπηρεσίες φροντίδας.
Οι ομάδες Street Work του δήμου θα επιχειρούν όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ζεστά ροφήματα, σνακ, είδη ρουχισμού και κουβέρτες. Παράλληλα, θα παρέχεται ενημέρωση και βοήθεια σε όσους δυσκολεύονται να μετακινηθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, το οποίο λειτουργεί αδιάλειπτα για τη διαμονή, σίτιση και εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
Σε 24ωρη βάση θα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο 2105246515/6 (εσωτ. 0). Επιπλέον, οι πολίτες θα μπορούν να αναφέρουν σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια στο email [email protected]. Αναφορές για σημεία όπου εντοπίζονται άστεγοι, μπορούν να γίνονται επίσης στον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων 1595.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΣΥ: Σε λεωφορεία της Αθήνας και του Πειραιά, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει δώρα μέχρι τα Φώτα (vid,photo)
- Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εορταστικών εκδηλώσεων σε Πλατεία Συντάγματος και Πεδίον του Άρεως
- Πώς η απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν θα μπορούσε να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο
- Ο Ροναλντίνιο κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: «Μαγεύει» με τη μπάλα, vid
- Ουκρανοί και «Συμμαχία των Προθύμων» θα συναντηθούν στις αρχές Ιανουαρίου
- Από 01/01 η υποβολή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων σύμφωνα με την ΑΑΔΕ
- Κρίσιμη απόφαση του ΣτΕ για την αύξηση των ασφαλίστρων στις συμβάσεις υγείας – Τι αναφέρει
- Έκτακτα μέτρα στην Αθήνα για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες ώρες
- Αγρότες έριξαν σανό και κοπριά σε γραφεία βουλευτών, vid
- Τουρκία: 357 συλλήψεις σε μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους









