Οι δύο ημεδαποί, 44 και 21 ετών, συνελήφθησαν στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είχαν πληροφορίες για τη φερόμενη δράση τους και σε επιχείρηση που οργανώθηκε χθες τα ξημερώματα με τη συνδρομή σταθμού του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (ΠΑΘΕ Αττικής), ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, ενώ ακολούθησαν έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό της ναρκωτικής ουσία (3 κιλά και 68 γραμμάρια ηρωίνη). Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Θεμιστοκλέους: Πετύχαμε χαμηλότερους χρόνους αναμονής, ακόμα και από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Γεραπετρίτης στο ΣΑ ΟΗΕ: “Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή αποτελεί επιτακτική ηθική, πολιτική και ανθρωπιστική αναγκαιότητα”
- Σέρρες: Την Πέμπτη απολογείται 58χρονος ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε 46χρονο πεζό
- Η Τούμπα θρηνεί: Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κι άλλων ομάδων συνεχίζουν να συρρέουν στο σημείο – Εικόνες
- Δύο συλλήψεις για τις δολοφονίες των δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
- Φυσικό αέριο και ΕΕ: Αυτό που ειπώθηκε σπάει όλα τα ρεκόρ πολιτικής «παράνοιας»
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Χειρουργείται ο ένας από τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Η απάντηση της Κομισιόν για τη στήριξη μικρών καφενείων και παντοπωλείων στα ορεινά χωριά
- Σύσταση Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Αθηναίων
- Γ. Στουρνάρας στο ΕΒΕΑ: Η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να διατηρεί την αναπτυξιακή δυναμική της









