Την παροχή εκπτώσεων σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που θα αναλάβουν υπηρεσία το νέο σχολικό έτος σε περιοχές μακριά από τον τόπο διαμονής τους, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, από τους προέδρους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππο Τσαλίδη, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών,Σοφοκλή Φάτσιο.
Η παρέμβαση του κ. Καραμανλή πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιας για ζητήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σοφίας Ζαχαράκη.
Ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσαλίδη και τον κ. Φάτσιο για την άμεση ανταπόκριση τους και άμεσα δόθηκαν οδηγίες για έκπτωση 50% στα εισιτήρια των τρένων και υπεραστικών λεωφορείων για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τον τόπο μόνιμης κατοικίας προς τον τόπο διορισμού τους.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φέρτε με πίσω στην Ελλάδα” – Ο λόγος που Γερμανίδα θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας! vid
- Oktoberfest 2025 στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης με δωρεάν είσοδο
- Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν Ουκρανούς στο Ιζιούμ
- Προς αλλαγή προπονητή ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα «γκέλα»
- Όταν ο Τραμπ είχε πιάσει… επ’ αυτοφώρω βασιλιά χώρας να κοιμάται, video
- Eurobasket: Αυτό δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το χάλκινο της Εθνικής
- Ιράν: Ο Πεζεσκιάν καλεί τις μουσουλμανικές χώρες να διαρρήξουν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ
- Τάραξαν τον Μεντβέντεφ και προειδοποιεί με «πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας»
- Η πρεσβεία της Ρωσίας στη Ρουμανία κατήγγειλε μια “πρόκληση” του Κιέβου
- Θεσσαλονίκη: Νεαροί “είχαν ρημάξει” αυτοκίνητα λουόμενων σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΟΣΕ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
