• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: Τα πράγματα αλλάζουν – Οι πολίτες να ενημερώνονται διαρκώς

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: Τα πράγματα αλλάζουν – Οι πολίτες να ενημερώνονται διαρκώς

Για τα προβλήματα στην κυκλοφορία στην Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας μίλησε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος

Μιλώντας στην ΕΡΤ, κάλεσε τους πολίτες να ενημερώνονται διαρκώς διότι τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε πως με απόφαση δική του έκλεισε η Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς.

«Προέχει η ασφάλεια γι αυτό προχωρήσαμε από τις 05.30 στο κλείσιμο» εξήγησε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος. Όπως είπε γίνεται προσπάθεια να γυρίσει ο κόσμος πίσω. Όσον αφορά στο πότε θα ανοίξει η Ε.Ο. εξαρτάται από την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου. «Αυτό που συμβαίνει είναι μέχρι στιγμής ότι δεν μπορούν να διοχετευτούν τα αυτοκίνητα στις παράπλευρες οδούς και αν δεν αλλάξει το φαινόμενο, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αναστροφής.
Σε ερώτηση για τον πιθανό άνοιγμα του εθνικού δρόμου και πότε αυτό εκτιμάται απάντησε πως η Ε.Ο. θα παραμένει κλειστή όσο δεν θεωρείται ασφαλής από τη διεύθυνση της Τροχαίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας δήλωσε στην ΕΡΤ πως τα οποία προβλήματα στην Ανατολική Αττική, προέκυψαν από πτώσεις δέντρων και έκανε έκκληση να αποφεύγονται μετακινήσεις όπου δεν είναι απαραίτητο και όπου είναι, να γίνονται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

lawandorder/ photo eurokinissi