Για αποτελέσματα πολύ γρήγορα, μόλις λίγη ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή, μίλησε ο Πιερρακάκης.
Στις 9 το βράδυ της Κυριακής θα είναι έτοιμο το 80% των αποτελεσμάτων, αποκάλυψε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα έκανε γνωστό ότι η πρώτη εικόνα για τους σταυρούς των υποψηφίων θα είναι δυνατή πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.
«Θα υπάρχουν τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Επίσης ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα κρατάει κι αυτός τάμπλετ, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί τη διαδικασία.
Το κάθε εκλογικό κέντρο θα βγάζει τις ψήφους, αλλά το άθροισμα που παλιά καταγραφόταν με το χέρι, τώρα θα γίνεται με αυτόματη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών στην υπηρεσιακή υπουργό για να βγει το αποτέλεσμα πολύ νωρίτερα».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Viral το… φλερτ του Τραμπ σε ζωντανή σύνδεση: «Είσαι ακόμα πιο όμορφη», vid
- Πότε θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ σε 987.379 δικαιούχους
- Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- Μεντβέντεφ κατά Κάλας: «Είναι κρίμα να είσαι τόσο χαζή στα 50 σου»
- Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για τη Λαμπρή – Ποια Κυριακή είναι ανοικτά τα καταστήματα
- Βρετανική κυβέρνηση για τα παιδιά: Όχι οθόνες πριν από την ηλικία των δύο ετών
- Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός τουρισμός δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Το νέο viral ΒΙΝΤΕΟ των Ιρανών με τον… διάβολο και τον Βαάλ δίπλα στον Τραμπ
- Το Κρεμλίνο αρνείται ότι ο Πούτιν ζήτησε από επιχειρηματίες να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κυβέρνηση: Υποχρεωτικός ο Προσωπικός Αριθμός στα Δελτία Ταυτότητας των Ε.Δ.









