Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, γυναίκα συνεργός της, τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη προσποιούμενη υπάλληλο του λογιστή της και ισχυρίστηκε ότι πρέπει να καταγραφούν τα χρήματα και τα κοσμήματα, που υπάρχουν στο σπίτι, δήθεν για να μην της επιβληθεί πρόστιμο.
Με αυτό τον τρόπο την έπεισε να έρθει στο σπίτι της η προαναφερόμενη ημεδαπή γυναίκα, η οποία εκμεταλλευόμενη ολιγόλεπτη απουσία της ηλικιωμένης, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων της συνεργού της, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συρία: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν πως σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα»
- Γιακουτία: Στην πιο παγωμένη πόλη του πλανήτη τρέχουν σε Μαραθώνιο! ΒΙΝΤΕΟ
- Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο
- Χατζηδάκης: Οι ελαφρύνσεις για το 2027 θα ανακοινωθούν στην ώρα τους
- Χαίρονται οι αρχές της Γροιλανδίας με τις αντιδράσεις Ευρωπαίων κατά του Τραμπ
- Ουγκάντα: Ο πρόεδρος Μουσέβενι επανεκλέγεται για 7η θητεία – Για νοθεία κάνει λόγο η αντιπολίτευση
- Τι μέτρα φέρνει το 2026 για το στεγαστικό – Ποιοί ωφελούνται
- Σαν σήμερα 18 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Έκτακτη συνεδρίαση στην Ε.Ε. μετά τους δασμούς που έβαλε ο Τραμπ
- Ετοιμάζεται «δεξιό σοκ» και στην Πορτογαλία;









