• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Είναι η φωνή μου» είπε ο Παππάς για το ηχητικό – Τι ειπώθηκε για την λέξη «μαγαζί» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι η φωνή μου» είπε ο Παππάς για το ηχητικό – Τι ειπώθηκε για την λέξη «μαγαζί» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σφυροκόπημα» από την κυβέρνηση...

Συνεχίζεται ο πόλεμος των ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, την ώρα που οι αποκαλύψεις σε σχέση με τον Νίκο Παππά είναι καταιγιστικές, συμπαρασύροντας ολόκληρο το πολιτικό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει σε αδράνεια.

«Είναι η φωνή μου», παραδέχθηκε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ωστόσο, διατείνεται πως το ηχητικό είναι κομμένο, κάτι που δεν έχει γίνει ιδιαιτέρως πιστευτό.

Στους ισχυρισμούς του Νίκου Πάππά, οτι όταν μιλούσε για το «μαγαζάκι» εννοούσε τον Μιωνή και πως η συγκεκριμένη συνομιλία είναι προϊόν μοντάζ, η Νέα Δημοκρατία απαντάει με μία σκληρή ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζεται ότι« η μόνη αλήθεια για την οποία έπεισε ο κ. Παππάς είναι η ενοχή του».

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Παππάς «είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο…. » Επίσης στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει θλιβερή την τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Παππά σημειώνοντας «Ο κ.Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

Το συγκλονιστικό υλικό που διαβίβασε στην προανακριτική της Βουλής ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή αλλά και τα στοιχεία απο την έρευνα της ΕΥΠ για »νονούς» της νύχτας σκιαγραφούν την κυνική δράση ενός πολυπλόκαμου παρακρατικού μηχανισμού που λειτουργούσε υπο την καθοδήγηση, την γνώση ή την ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου κατά την περίοδο 2015 – 2019.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εμφανίζεται να ομολογεί πως ο τότε αρμόδιος υπουργός για την καταπολέμηση της Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε την δική του ατζέντα και έβγαζε λεφτά απο outsourcing δουλειές ενώ με κυνισμό παραδέχεται ότι «το μαγαζί μας» – εννοώντας το Μαξίμου – δεν είχε πρόβλημα με αυτές τις δραστηριότητες αρκεί να μην ανταγωνίζονταν την δική τους ατζέντα.

Οι αποκαλύψεις Μιωνή βρίσκονται ήδη στον Εισαγγελά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Παππάς με τη σημερινή θλιβερή τηλεοπτική εμφανισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε: για την ενοχή του. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να “πουλήσει” φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του. Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει.

Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του Ισραήλ με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά, τα “μαγαζιά” και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη;

Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο….

Όσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κατι ακαταλαβίστικα. Ο κ.Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •