Εικόνες ντροπής στα λεωφορεία: «Τα περισσότερα είναι άχρηστα, δεν πιάνουν τα φρένα» – Σοβαρές καταγγελίες στο OPEN

Τιμόνια που τρέμουν, αντικείμενα που κρέμονται και είναι έτοιμα να πέσουν, επικίνδυνες παγίδες, φθαρμένα λάστιχα, χαλασμένα καθίσματα και σπασμένα μηχανήματα εισιτηρίων, είναι κάποιες από τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Open.

Όπως λέει μια ηλικιωμένη επιβάτιδα στην κάμερα του Open: «Τα περισσότερα  είναι άχρηστα. Μπορεί να το πάρεις και να σε αφήσει στη μέση του δρόμου και να περιμένεις άλλη μια ώρα να έρθει άλλο. Ερχόμουν από τη Λούτσα, πήρα το Α5 και περίμενα άλλη μια ώρα να έρθει το άλλο. Έκανα τρεις ώρες να πάω σπίτι μου. Ούτε τα φρένα πιάνανε, ούτε τίποτα».

Οι καταγγελίες για τα λεωφορεία ερείπιο δεν έχουν τέλος. «Μας αφήνουν στους δρόμους γιατί μένουν. Βρωμιά, δυσοσμία, άθλια κατάσταση. Βέβαια φοβάμαι. Έχω σκεφτεί να πάρω ένα σφυρί αν κάποια στιγμή συμβεί κάτι να σπάσω ένα τζάμι να βγω έξω», λέει μια άλλη γυναίκα.

Ακόμη, σοκάρει και η καταγγελία επιβάτη από τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν η πόρτα του λεωφορείου άνοιξε ξαφνικά με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να βρεθεί στο κενό.

«Είχε τύχει μπροστά μου να αιωρείται άνθρωπος, να είναι στον αέρα και να φωνάζουμε στον οδηγό να κλείσει τις πόρτες», λέει μάρτυρας.

(από ethnos. gr / scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί