Ειδική επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη βίας ανηλίκων – Έρευνα στην Αγία Παρασκευή με μία προσαγωγή

Μια προσαγωγή και μια κλήση για οδήγηση μηχανής χωρίς άδεια καταγράφηκαν χθες Παρασκευή (3.11.2023) το απόγευμα και το βράδυ στην Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της ειδικής επιχειρησιακής δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων και της βίας μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο της δράσης από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων σε αθλητικό – πολιτιστικό πάρκο και σε πλατεία της Αγίας Παρασκευής, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε συνολικά 37 άτομα, από τους οποίους οι 32 ήταν ανήλικοι.

Ένας ανήλικος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής ενώ οι αστυνομικοί έκοψαν κλήση για στέρηση άδειας μοτοποδηλάτου.

Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων οι οποίοι ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας, συμπληρώνει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της.

Ανάλογες εξορμήσεις από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί