Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν 6 οδηγοί, εκ των οποίων 3 οδηγοί ταξί, για -κατά περίπτωση- επιβολή υπερβολικού κομίστρου, κατοχή πλαστής ειδικής άδειας οδήγησης και έλλειψη άδειας ικανότητας οδήγησης, οδηγός λεωφορείου για επέμβαση στη συσκευή ταχογράφου, καθώς και οδηγός αυτοκινήτου για κατοχή πλαστής άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επιπλέον, κατελήφθησαν 2 οδηγοί ΙΧΕ να διενεργούν περιήγηση τουριστών έναντι αμοιβής χωρός να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια.
Τέλος, συνελήφθη οδηγός μοτοσικλέτας ο οποίος κατελήφθη μέσω συσκευής radar να κινείται επί της Περιφερειακής Υμηττού με 169 χλμ/ώρα, αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «οι έλεγχοι με σκοπό τον έλεγχο της τήρησης και εφαρμογής του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Ο πόλεμος του Μπάιντεν θα μπορούσε να μας οδηγήσει στον Γ’Π.Π., vid
- «Illuminati»:Επιχείρηση για την εξάρθρωση οργάνωσης πλαστογραφίας και διακίνησης μεταναστών
- Περίεργα… ξαφνική αποχώρηση ανώτατου αξιωματούχου των αμερικανικών Ε.Δ.
- Τα λόγια Μητσοτάκη από την Βουλή δείχνουν πως έρχονται εξελίξεις στην γειτονιά μας
- Περού: Η νέα κυβέρνηση θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Λίμα
- Ο Πούτιν προειδοποίησε τον Τραμπ για τους Tomahawk: «Δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα», vid
- Τραγωδία στις Αφίδνες: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας
- Γάζα: Η Άγκυρα στέλνει ομάδες να ψάξουν λείψανα ομήρων στα συντρίμμια
- Ψέμα του Τραμπ η δήθεν διαβεβαίωση των Ινδών για διακοπή εισαγωγής πετρελαίου από τη Ρωσία
- Θεσσαλονίκη: 26χρονος τραυματίστηκε μετά από εργατικό ατύχημα στη ΒΙΠΕ Σίνδου – Έπεσε στο πόδι του ξυλοκιβώτιο