Εγκλωβισμένος 79χρονος στην Αττική Οδό: «Δεν μπορώ, τρέμω, θα μείνω!»

Όλες οι μαρτυρίες ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια στην Αττική Οδό, αληθινό όσο… απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι συγκλονιστικές.

Άνθρωποι που έχουν μείνει σχεδόν 20 ώρες μέσα σε αυτοκίνητα, νηστικοί, χωρίς να μπορούν να πάνε έστω τουαλέτα. Άνθρωποι με προβλήματα υγείας.

Όπως ο 79χρονος κ. Χρήστος που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τα λόγια του ήταν γροθιά στο στομάχι. Έχει εγκλωβιστεί μόλις 80 μέτρα πριν από την έξοδο της Κάντζας, μαζί με τον 75χρονο φίλο του, τον κ. Λεωνίδα, ο οποίος έχει άσθμα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, με την απόγνωση στη φωνή του να τσακίζει κόκκαλα και πολλές φορές να «σπάει» από την αγωνία και την οργή, είπε πως μόνο ένας άνθρωπος του έδωσε λίγο νερό να πιεί τα χάπια του, ενώ το πετρέλαιο στο αυτοκίνητό του να έχει τελειώσει και άρα να μη μπορεί να ζεσταθεί άλλο!

«Δεν μπορώ, τρέμω, θα μείνω!» είπε ο άνδρας με τη φωνή του να «λυγίζει» και να παρακαλεί «να δείξουν έλεος. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν υπάρχουμε εμείς γι’ αυτούς; Που θα πάμε τουαλέτα; Σώστε μας! Τρέμουμε!».

Λίγη ώρα μετά, οι δυο άνδρες διασώθηκαν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί