• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έγκλημα στο Κορωπί: «Μην σκοτώσεις την μαμά μου» – Η κόρη της 35χρονης παρακαλούσε την ερωμένη του πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγκλημα στο Κορωπί: «Μην σκοτώσεις την μαμά μου» – Η κόρη της 35χρονης παρακαλούσε την ερωμένη του πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

koropi_egklima
Συγκλονιστική μαρτυρία...

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της 35χρονης, που δολοφονήθηκε στο Κορωπί, Απόστολος Λύτρας μίλησε για την κατάθεση του ανήλικου παιδιού του θύματος.

Το παιδί ήταν μπροστά στη δολοφονία της 35χρονης μητέρας του και παρακαλούσε την ερωμένη του πατέρα του να μην τη μαχαιρώσει φωνάζοντας της “μην σκοτώνεις τη μαμά μου”.

Συγκλονιστική μαρτυρία:

Αλλά και η αδερφή της γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Κορωπί, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του θύματος.

Χαρακτηριστικά, η ίδια είπε συγκλονισμένη, πως μίλησε μαζί της μισή ώρα πριν δολοφονηθεί άγρια και ότι είδε σοκαρισμένη τους γιατρούς να προσπαθούν να της κάνουν ανάνηψη, ώστε να την επαναφέρουν στη ζωή.

Μάλιστα, η ίδια είπε σχετικά για το στυγερό έγκλημα στο Κορωπί το 2016, ότι «ανοίγω την πόρτα στο κέντρο υγείας και βλέπω την αδερφή μου να της κάνουν ανάνηψη. Είχε ήδη φύγει».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «προσπαθούσαν να τη σώσουν και όπως μου είπαν και οι γιατροί “κάναμε απλά προσπάθειες γιατί ήταν έξω δύο παιδιά και παρακαλούσαν για τη ζωή της μαμάς τους”».

Επίσης, επισήμανε πως «μέχρι τις οκτώ και τέταρτο μιλούσα με την αδερφή μου και ξαφνικά στις οκτώ και είκοσι χτυπάει το τηλέφωνό μου και ακούω την αδερφή μου να φωνάζει βοήθεια και τα δύο παιδιά της να εκλιπαρούν τη δολοφόνο της μητέρας τους να μην την σκοτώσει».