ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος που έπνιξε τη σύζυγό του στο Βλαχιώτη Λακωνίας ενώ τα δύο τους παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.
Σύμφωνα με το patrisnews, ο 40χρονος, είχε λάβει 48ωρη προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.
Ο δράστης ο οποίος λίγο πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυρίζεται ότι έχασε τον έλεγχο όταν η 36χρονη του αντιμίλησε και τον έβρισε, λέγοντας πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει.
«Δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ευρώτα, μετά τη σύλληψή του και συνέχισε: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα. Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαριστικά αποτελέσματα πειράματος με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον εμίρη του Κατάρ
- Α. Γεωργιάδης: «Ευχαριστούμε τους δικαιούχους που αγκάλιασαν το πρόγραμμα αποστολής των φαρμάκων υψηλού κόστους»
- ΕΟΠΥΥ: Έως 15/3 εξυπηρετήθηκαν 294.648 αιτήματα ασθενών για κατ’ οίκον παράδοση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους
- Περιορισμένη η διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στην αγορά της MERCOSUR – Ποιοι οι λόγοι
- Η ΕΕ ανέβαλλε προσωρινά την πρόταση για την οριστική απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου
- Έρευνα-σοκ για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Με ποια σοβαρά προβλήματα συνδέεται η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τους
- Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Υπερδιπλάσια πιστωτική ανάπτυξη – Κομβικός ρόλος στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και στις δράσεις ΕΚΕ
- Την παραίτησή του από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς υπέβαλε ο Αλέξης Χαρίτσης









