Εκείνος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα εξαρτήματα και οδηγήθηκε στο τμήμα για περαιτέρω εξέταση.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δε, είχαν προηγηθεί πληροφορίες που έλεγαν ότι εξαφανίζονταν ανταλλακτικά από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που είχαν ακινητοποιηθεί ή κατασχεθεί από την αστυνομία και φυλάσσονταν σε υπόγειο της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού.
Άμεσα ενημερώθηκε η Δικαιοσύνη και έδωσε την εντολή στους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας να τοποθετηθούν κάμερες στον συγκεκριμένο χώρο.
Διαπιστώθηκε ότι οι κλοπές γίνονταν τις ημέρες και ώρες που εκτελούσε υπηρεσία ο 27χρονος αστυφύλακας.
Η τελευταία του κλοπή έγινε από χώρο της Τροχαίας Χίου, όπου αφαίρεσε τέσσερις ρόδες, μια ανάρτηση, μια εξάτμιση και φρένα.
EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπόθεση Έπσταϊν: Οι πρώτες δηλώσεις του βασιλικά Καρόλου μετά τη σύλληψη του αδερφού του, Άντριου
- Δωρεάν CRM για λογιστές και φοροτεχνικούς, μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
- Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: «Όσο η πράσινη μύγα είναι πρόεδρος η Ουκρανία θα μικραίνει»
- Κώδωνας κινδύνου από τους Ελεγκτές Εν. Κυκλοφορίας – Με ένα μόνο ραντάρ λειτουργεί πλέον η Προσέγγιση Αθηνών
- Γεωργιάδης για την ένταση στο Κρατικό Νίκαιας: «Κινδύνευσε η σωματική μου ακεραιότητα»
- Στρατηγική συνεργασία RSM Ελλάδος και DGTAL για την υποστήριξη επιχειρήσεων στην υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ο ΟΗΕ ελπίζει τώρα στην «έκρηξη» γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη για να βρει χρηματοδοτικά κεφάλαια
- Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του – Ήρθε η ώρα της προόδου στη χώρα»
- Μιχαηλίδου για παράτυπες επιδοτήσεις: «Δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ των πολιτών»
- M. Θεμιστοκλέους: 250 νέα ασθενοφόρα στον στόλο του ΕΚΑΒ- Προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη διασωστών









