Εκείνος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα εξαρτήματα και οδηγήθηκε στο τμήμα για περαιτέρω εξέταση.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δε, είχαν προηγηθεί πληροφορίες που έλεγαν ότι εξαφανίζονταν ανταλλακτικά από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που είχαν ακινητοποιηθεί ή κατασχεθεί από την αστυνομία και φυλάσσονταν σε υπόγειο της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού.
Άμεσα ενημερώθηκε η Δικαιοσύνη και έδωσε την εντολή στους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας να τοποθετηθούν κάμερες στον συγκεκριμένο χώρο.
Διαπιστώθηκε ότι οι κλοπές γίνονταν τις ημέρες και ώρες που εκτελούσε υπηρεσία ο 27χρονος αστυφύλακας.
Η τελευταία του κλοπή έγινε από χώρο της Τροχαίας Χίου, όπου αφαίρεσε τέσσερις ρόδες, μια ανάρτηση, μια εξάτμιση και φρένα.
EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταχιάος: Αλλάζει “πίστα” η Εγνατία Οδός
- Κυρανάκης: Το “ευχαριστώ” του αναπληρωτή υπουργού σε όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΜ, vid
- Ήρθε η σειρά του Ιράν; Τι συμβαίνει με τις «αυθόρμητες» εξεγέρσεις – Απειλεί με επέμβαση ο Τραμπ, vid
- Οι επιβάτες «γυρίζουν πίσω στον χρόνο»: Πτήση απογειώθηκε το 2026 και προσγειώθηκε το 2025!
- Ο Μαντμάνι υπόσχεται να φορολογήσει τους πλούσιους της Ν. Υόρκης: «Με εκλέξατε ως Δημοκρατικό σοσιαλιστή…»
- «Ένα τέτοιο κράτος δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης» – «Κεραυνοί» κατά του καθεστώτος Ζελένσκι
- Σοκ στο Οχάιο: Δολοφόνησαν οδοντίατρο και την σύζυγό του – Τα παιδιά βρέθηκαν να κλαίνε
- Οι… ευχές της Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο
- Μήνυμα υφυπ. Ναυτιλίας Στ. Γκίκα: «Η ελληνική ναυτιλία -η πρώτη στον κόσμο- είναι το καμάρι της πατρίδας μας»
- Χερσώνα: Οργή Ρωσίας για την επίθεση εναντίον αμάχων και μέσω του ΟΗΕ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΛΣΤΑΤ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΣΦΑΚΙΑ









