Ο αλλοδαπός έδρασε από κοινού με ένα ακόμη άτομο, για το οποίο συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί.
Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τα δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό 155 ευρώ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, κάρτες και βιβλιάρια τραπέζης, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα αντικείμενα και τρόφιμα. Ενώ συνέχιζαν να ερευνούν τα δωμάτια, αντιλήφθηκαν ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν μία 18χρονη, την οποία ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μάλιστα, το αμέσως προηγούμενο βράδυ διαπιστώθηκε ότι τα ίδια άτομα παραβίασαν πόρτα και άλλης οικίας στην περιοχή της Κοζάνης, εισήλθαν στο εσωτερικό αυτής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τραπέζης, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί ο συνεργός του αλλοδαπού, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ – photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τα ΑΕΙ παρουσίασε η Σ. Ζαχαράκη στους πρυτάνεις
- Ο Κέβιν Γουόρς στην ηγεσία της Fed – Πέφτει κατακόρυφα η τιμή του χρυσού και του ασημιού μετά την ανακοίνωση
- Δύο δρόμοι που έχει το Ιράν ενώ το «θερμόμετρο» ανεβαίνει
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος δάσκαλος καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας
- «John Rambo»: Ξεκίνησαν στην Ταϊλάνδη τα γυρίσματα του prequel – Ο Νόα Σεντινέο πέρνει τη σκυτάλη από τον Σταλόνε
- Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη γραμμή «100» της Άμεσης Δράσης Αττικής
- Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του 20χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα
- Ζεφύρι: Εντοπίστηκε παράνομο χυτήριο μετάλλων όπου έλιωναν κλοπιμαία – Έξι συλλήψεις
- Ο Τραμπ λέει ότι πιστεύει ότι μια συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είναι κοντά
- Μητσοτάκης από Κροατία: Χάρη στην εύρωστη οικονομία μας, μπορούμε να δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ για την άμυνα









