Στη διαπίστωση αυτή προέβη κλιμάκιο επιθεωρητών- ελεγκτών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) που διενήργησε επιτόπιο έλεγχο κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας.
Στο δερματολογικό ιατρείο, ειδικότερα, διενεργούνταν μεταμοσχεύσεις μαλλιών από μη εξειδικευμένο προσωπικό, κατά παρέκκλιση σχετικών Αποφάσεων του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚεΣΥ)
Το ίδιο ιατρείο λειτουργούσε χωρίς την παρουσία τού επιστημονικά υπεύθυνου δερματολόγου- αφροδισιολόγου κατά παρέκκλιση της Βεβαίωσης Λειτουργίας Ιδιωτικού Δερματολογικού- Αφροδισιολογικού Ιατρείου από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στην οποία αναφέρεται ότι ο επιστημονικά υπεύθυνος θα πρέπει να παρίσταται καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τού φορέα και σε περίπτωση απουσίας του δεν θα λειτουργεί το δερματολογικό- αφροδισιολογικό ιατρείο. Ο επιστημονικά υπεύθυνος δερματολόγος- αφροδισιολόγος εργαζόταν στην εταιρεία με καθεστώς μερικής απασχόλησης.
Συν τοις άλλοις, τις νοσηλευτικές υπηρεσίες παρείχε εργαζόμενος/η που δεν διέθετε άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Η έκθεση ελέγχου διαβιβάστηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προκειμένου να ασκήσει τις κατά νόμο διοικητικές και πειθαρχικές αρμοδιότητές του, καθώς και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την ποινική αξιολόγηση των διαλαμβανομένων σε αυτή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης, όσο και αν επιχειρεί επικοινωνιακά να παρουσιάσει ότι η κυβέρνησή του είναι «δίπλα στον πολίτη», αποτυγχάνει παταγωδώς
- Σοκ στην Κίνα: Γυναίκα ξύπνησε από κώμα και αποκάλυψε ότι ο φίλος της…την κακοποιούσε!
- Αστυνομικός αρπάζει σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου από διαδηλώτρια, vid
- Απατεώνες βγάζουν περιουσία πουλώντας θαυματουργές προσευχές που δημιουργούνται από ΑΙ!
- Απίστευτο: Ινδός προσποιείται τον θάνατό του για να δει ποιος θα παρευρεθεί στην κηδεία του! vid
- «NO Kings»: Υπενθύμιση των διεθνιστών πως ο Τραμπ δεν ελέγχει απόλυτα τις ΗΠΑ, vid
- Μαγειρεμένο ρύζι που περίσσεψε: Πόσο ασφαλές είναι να το καταναλώσετε;
- Πανικός εν πτήσει: Συσκευή εξερράγη και γέμισε με φλόγες καμπίνα αεροσκάφους, vid
- Σέρρες: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για κλοπές – διαρρήξεις που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες
- Τι είπε ο Π. Μαρινάκης για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη