Οι τεχνικές επεμβάσεις κρίθηκαν απαραίτητες, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα της επαρχιακής οδού παρουσιάζει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, όχι μόνο από Ι.Χ. αλλά και από αγροτικά μηχανήματα και βαρέα οχήματα που κινούνται προς τα εκκοκκιστήρια και τα ξηραντήρια ρυζιού. Παράλληλα, έγινε διευθέτηση της παρόδιας βλάστησης που είχε αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε αρκετά σημεία να προκαλεί προβλήματα και να περιορίζει την ορατότητα των οδηγών.
Τις εργασίες επιθεώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας, δηλώνοντας πως «από την άνοιξη αποκαθιστούμε χωρίς διακοπή ένα ευρύ πρόγραμμα συντηρήσεων, επισκευών, ασφαλτοστρώσεων και σήμανσης στο σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Θεσσαλονίκης. Έργα μικρά και μεγάλα που ενισχύουν την ασφάλεια στους δρόμους και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών».
Στις αρχές της εβδομάδας παραδόθηκε στην κυκλοφορία και η κεντρική οδός Κομνηνών στη Σίνδο. Ένα τμήμα του οδικού δικτύου που έχριζε ανακατασκευής, καθώς εξυπηρετεί -εκτός άλλων- τις ανάγκες της Βιομηχανικής Περιοχής και εκατοντάδων εταιρειών Logistics που δραστηριοποιούνται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδι: Πώς να τα διαλέξετε, να τα κόψετε εύκολα και να τα συντηρήσετε
- Η πρόεδρος του Μεξικού λέει ότι είχε μια «καλή συζήτηση» με τον Τραμπ
- Ai: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος θηλυκός χιμπατζής “θαύμα” -Αναγνώριζε πάνω από 100 κινέζικους χαρακτήρες
- Ένα «αβύθιστο αμερικανικό αεροπλανοφόρο» – Γιατί οι Αμερικανοί θέλουν την Γροιλανδία
- Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Λ. Κύμης
- Δένδιας για χορηγίες: Οι δυνάμενοι Έλληνες μπορούν να προσφέρουν στη δημιουργία ισχυρών Ε.Δ.
- Τα ελληνικά νησιά που θα κυριαρχήσουν το 2026, σύμφωνα με το Conde Nast Traveller
- Η κυβέρνηση της Γροιλανδίας δεν αποδέχεται «καθ’ οιονδήποτε τρόπο» την επιθυμία των ΗΠΑ να καταλάβουν τη νήσο
- Στις αγορές με νέο 10ετές ομόλογο, το ελληνικό Δημόσιο
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ για Γροιλανδία: «Προτεραιότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της Αρκτικής»









