Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9-10 Σεπτεμβρίου 2024, στο ξενοδοχείο The Met (26ης Οκτωβρίου 48), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 120 επιχειρήσεων, που προσφέρουν περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την 32η αντίστοιχη εκδήλωση της ΔΥΠΑ, η οποία διοργανώνεται για έκτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους πολίτες αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών από διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-thessaloniki-sep2024.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ σε ειδικό χώρο (info corner).
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ σε θεματικές που αφορούν στη δημιουργία βιογραφικού, στη σωστή προετοιμασία για συνέντευξη, στα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα και στη συμβολή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας.
Η συμμετοχή στις δράσεις και στα εργαστήρια είναι ελεύθερη, κατόπιν επιτόπιας εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ βρίσκονται στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Αύριο η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)
- Ν. Χαρδαλιάς: Πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και διεθνούς νομιμότητας η Ελλάδα, σε ένα έντονα ασταθές διεθνές περιβάλλον
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid









