Δύο οι νεκροί στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο θάνατοι έχουν σημειωθεί στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, εκεί όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΣΚΑΪ και το OPEN, κι αναφέρονται στο iefimerida.gr δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ασθενείς. Τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του […]

Δύο θάνατοι έχουν σημειωθεί στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, εκεί όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΣΚΑΪ και το OPEN, κι αναφέρονται στο iefimerida.gr δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ασθενείς. Τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28, 11 εργαζομένοι, 13 τρόφιμοι, και τέσσερα κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός.

Ο διευθυντής της ιδιωτικής Κλινικής «Ταξιάρχαι», μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως κανείς ασθενής νοσηλευόμενος, σε άλλο τμήμα εκτός του τεχνητού νεφρού δεν έχει εμφανιστεί θετικός στον κορωνοϊό. «Όσοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό είναι προφανώς γιατί κάνανε μαζί αιμοκάθαρση» είπε ο κ. Κοκκινάκης.

Ο πρώτος ασθενής, ένας άνδρας που πραγματοποιούσε τακτικά αιμοκάθαρση στην Κλινική, παρουσίασε υψηλό πυρετού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Συναγερμός των Αρχών για κρούσματα κορωνοϊού στο Περιστέρι

Στο σημείο βρέθηκαν το μεσημέρι οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας. Στην ιδιωτική κλινική είχε σημάνει συναγερμός καθώς ένας ασθενής αρχικά, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Φαίνεται πως τόσο ο κ. Τσιόδρας, όσο όμως και ο κ. Χαρδαλιάς έχουν αποχωρήσει από το σημείο.

Οπως ανέφερε στο Mega, ο Γιώργος Μόσιος, διευθυντής της Παθολογικής της Κλινικής Ταξιάρχαι, έγιναν όλες οι εξετάσεις και τον πλήρη έλεγχο έχει ο Σωτήρης Τσιόδρας καθώς μετέβη εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Πρόσθεσε, δε, ότι και εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν ενημερωθεί έτσι ώστε να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις κλινικές όπου παρουσιάστηκαν κρούσματα κορωνοϊού
Για ευθύνες υπευθύνων στις δύο δομές υγείας, όπου παρουσιάστηκαν κρούσματα του κορωνοϊού, μίλησαν, τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας, όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Λίγο πριν την επίσημη ενημέρωση για την πορεία της νόσου στη χώρα, έγινε γνωστό πως εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε κλινική στο Περιστέρι.

Έτσι, λίγο μετά τις 20.00 έγινε γνωστό πως ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών ανέθεσε σε εισαγγελικό λειτουργό την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, τόσο για την κλινική στο Περιστέρι, όσο και για δεύτερη κλινική στην Γλυφάδα, με εντολή να ερευνήσει το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργηματικού βαθμού αδικήματος.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί