Δραπετσώνα: Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του σκύλου που κατασπάραξε το κανίς

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που επιτέθηκε και κατασπάραξε μέσα σε δευτερόλεπτα ένα μικρό κανίς μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ιδιοκτήτριάς του στη Δραπετσώνα.

Η γυναίκα που είδα το σκυλάκι της να πεθαίνει μπροστά της, το έβγαλε για την καθιερωμένη βόλτα σε γειτονιά της Δραπετσώνας, όταν ξαφνικά ένα λυκόσκυλο, η ιδιοκτήτρια του οποίου δεν του φορούσε λουρί, εμφανίστηκε από το πουθενά, άρπαξε από την αγκαλιά της το μικρόσωμο ζώο και το κατασπάραξε.

Σύμφωνα το MEGA, η ασυνείδητη ιδιοκτήτρια -δικηγόρος στο επάγγελμα-, η απάθεια της οποίας συγκλόνισε ακόμα και τους αστυνομικούς, συνελήφθη από τις αρχές στο πλαίσιο του αυτωφόρου και αναμένεται να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κατά την επιχείρηση, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν για δεύτερη φορά στο σπίτι της γυναίκας, αυτή την φορά μαζί με κλειδαρά έπειτα από εντολή Εισαγγελέα, -καθώς την πρώτη δεν τους άνοιγε-, απέσπασαν το σκυλί και την συνέλαβαν.

Είχε δεμένο το λυκόσκυλο με… φουλάρι
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το είχε δεμένο με φουλάρι και όχι με λουρί. Γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, όταν έβλεπε κάποιον που την ενοχλούσε, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

Σε βίντεο καταγράφεται οι στιγμή που το άγριο λυκόσκυλο παραλαμβάνεται από τους υπάλληλους του Δήμου. Μάλιστα, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ, όπου θα αποφασιστεί τόσο η τύχη του όσο και η τύχη της ιδιοκτήτριάς του.

iefimerida, scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί