Η διεύθυνση Ψηφιακών Μέσων του ομίλου της Alter Ego, προχώρησε σε μία «συγγνώμη» προς τους αναγνώστες, λέγοντας ότι στο κείμενο υπάρχει μία «εντελώς λανθασμένη φράση, ένα λεκτικό ατόπημα που δεν εκφράζει όχι μόνο τα “ΝΕΑ” αλλά και κανέναν δημοσιογράφο του ομίλου της Alter Ego».
Σε κείμενο για ρεπορτάζ γύρω από την γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο της, αναφέρονταν τα εξής:
«Ποια δεν έχει ακούσει πάνω στον τσακωμό φράσεις όπως “θα σε πετάξω από το παράθυρο” ή “αν σου χώσω καμία…”; Κάπως έτσι και η 26χρονη καυγάδιζε με τον φίλο της στο αυτοκίνητο επειδή χάθηκαν και πάνω στη ένταση της στιγμής, αυτός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε στα βράχια”… “Προφανώς θυμωμένη, η κοπέλα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και τότε ο 30χρονος έκανε αυτό που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανδρών: την έσπρωξε από τα βράχια…».
Ο όμιλος ζητά συγγνώμη από τους αναγνώστες «γι’ αυτό το εντελώς λανθασμένο και απαράδεκτο τμήμα ενός ευρύτερου κειμένου που αναφερόταν στη δολοφονία καθώς και στα αίτιά της».









