• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δολοφονία πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη: Η νίκη στο Survival, η σχέση με πρώην σταρ Ελλάς και οι αγώνες πυγμαχίας (vid-ΦΩΤΟ)

Δολοφονία πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη: Η νίκη στο Survival, η σχέση με πρώην σταρ Ελλάς και οι αγώνες πυγμαχίας (vid-ΦΩΤΟ)

tasos berdesis
Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη Βάρη.

Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Πέρα από τους αγώνες πυγμαχίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, έγινε γνωστός και από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret. Μάλιστα είχε αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα τζιπ, χρώματος γκρι ή ασημί προκειμένου να φτάσουν στο σημείο και να εκτελέσουν τον πασίγνωστο πυγμάχο. Το περιστατικό φαίνεται να ανήκει στον “πόλεμο” που έχει ανοίξει εδώ και μήνες στον χώρο της νύχτας.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 23 Νοεμβρίου του 1982. Έχει άλλα δύο αδέρφια, την Αγγελική και τον Κώστα.

Μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρο του στον χώρο της πυγμαχίας Ο Τάσος Μπερδέσης είχε μία πολύ μεγάλη σχέση που έφτασε σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2020 στο kedenews είχε δηλώσει “βασικός μου στόχος αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσω έναν τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι επαγγελματίας πυγμάχος. Πάντοτε ένας αθλητής θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάνω απ’ όλα, αυτό που θέλω είναι να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν δυναμικά, οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά. Η πυγμαχία είναι ένα ολυμπιακό, αρχαιοελληνικό άθλημα, κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μας κάνει να δίνουμε την ψυχή μας. Κάθε μέρα, ώρα και λεπτό που περνάει προσπαθώ να γίνομαι όσο καλύτερος μπορώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται”.

enikos/ photo instagram screenshot