Δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής: Συλλήψεις και απαγορεύσεις συγκεντρώσεων από την αστυνομία

Τι μεταδίδεται...

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις βραδινές ώρες της Τρίτης (31/10), 21 Ιταλοί. οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα για συγκέντρωση ακροδεξιών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, υπήρξε ενημέρωση για αεροπορικό ταξίδι 21 ακροδεξιών Ιταλών προς την Ελλάδα με αφορμή πανευρωπαϊκά καλέσματα στην μνήμη των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία τοπικής οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως επισημαίνεται από τις ίδιες πηγές «η Ελληνική Αστυνομία έδρασε άμεσα και με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος” βραδινές ώρες της Τρίτης (31/10) συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών!

Οι ταυτόχρονες διαδηλώσεις το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο, μελών της ακροδεξιάς και αριστερών και διεθνιστικών ομάδων, έχουν σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ, με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία των 2 μελών της Χρυσής Αυγής. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί κοντά στο σημείο της δολοφονίας των δυο μελών της Χρυσής Αυγής, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Όπως μεταδίδεται, στην λίστα των ελληνικών Αρχών, που συνεργάζονται με την Europol, υπάρχουν ονόματα μελών ακροδεξιών οργανώσεων, τα οποία θα επιστρέφουν πίσω στην πατρίδα τους εάν εντοπιστούν.

Η Αστυνομία έχει δώσει εντολή απαγόρευσης συγκεντρώσεων στην Αθήνα από τις 06.00 το πρωί έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης (2/11). Ωστόσο, για το απόγευμα (19.00 ) έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις στο Νέο Ηράκλειο από ακροδεξιές ομάδες

Οι Αρχές ανησυχούν καθώς στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί διαδήλωση αριστεριστών, επίσης στο Νέο Ηράκλειο.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί