Δολοφονία Καραϊβάζ – Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ελάχιστα λεπτά πριν την εκτέλεση – ΒΙΝΤΕΟ

Ενδείξεις πως οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ χωρίστηκαν λίγα λεπτά μετά τη μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου,

προσφέρει νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την ημέρα της στυγερής εγκληματικής πράξης.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από την οδό Αγίου Δημητρίου, κοντά στο σημείο της εκτέλεσης, που φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται να περνά ένα σκούτερ παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να χωρίστηκαν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ

Το βίντεο είναι τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μηχανάκι επιβαίνει μόνον ο οδηγός, και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι.

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης, από το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι.

Οι αξιωματικοί εικάζουν πως όταν οι δράστες βρέθηκαν σε σημείο που δεν τους έβλεπε κανείς, ο συνοδηγός κατέβηκε και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο (ενδεχομένως να άλλαξε και ρούχα), με τον οδηγό του σκούτερ να συνεχίζει με σκοπό να το εξαφανίσει, κινούμενος σε διαφορετική κατεύθυνση από τον συνεργό του.

(Iefimerida)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί